بررسی تاثیر قالب سایت روی سئو و رتبهبندی
در چرخه عمر هر وبسایتی زمانی برای تغییر فرا میرسد. در اغلب موارد، پیشرفتهای ما کوچک و پراکنده هستند. حتما برای شما هم پیش آمده است که هر چند وقت یکبار، ایده تغییر کلی تم را دریافت کرده باشید. این تغییر زمانی که در حد یک تئوری است، بسیار عالی و تاثیرگذار خواهد بود. به نظر میرسد با ایجاد تغییر، رضایت کاربران شما هم بیشتر میشود. اما در لا به لای نکات فنی و تکنیکهای حرفهای سئو، نمیتوانیم دلیل محکمی برای اثبات تاثیر قالب سایت روی سئو پیدا کنیم.
اگر سایت شما در مرحلهای است که ترافیک زیادی دریافت نمیکند، میتوانید ظاهر و قالب سایت خود را بدون در نظر گرفتن تغییرات سئو، آپدیت کنید. اما زمانی که بخش بزرگی از ترافیک شما به موتورهای جستجو وابسته باشد، باید در مورد تاثیر قالب سایت روی سئو تحقیق کنید و در صورت فراهم بودن امکان اعمال تغییرات، این پیشنهاد را اجرا کنید. در این بخش از وبلاگ امین محتوا، قرار است بررسی کنیم که تم سایت چه تاثیری روی SEO دارد.
” قالب وردپرس سایت شما، میتواند تا حد بسیار زیادی روی رتبهبندی و سئو اثر گذار باشد.”
تم سایت میتواند بر عوامل و بخشهای مهمی از سئو مثل ثبات، سرعت صفحات، نحوه ارائه محتوا و نمایهسازی اثر داشته باشد. در حقیقت زمانی اثرگذاری این تغییر تم مثبت خواهد بود که شما به درستی آن را انجام دهید و بهترین گزینه برای سایت خود را انتخاب کنید. این کار حساس، هزینهبر و نیازمند تجربه و دانش کافی است پس هیجانی تصمیم نگیرید.
برای تصمیمگیری بهتر، باید عوامل تاثیرگذار سئو و وابسته به قالب را مطرح و جداگانه بررسی کنیم. ما برخی از این نکات و عوامل مهم را در این بخش مورد بررسی قرار دادهایم.
تغییر قالب وردپرس چه تاثیری بر سئو دارد؟
قالب سایت از دو بخش هسته و پوسته ساخته شده است. هسته بخشی است که به مدیر و کارشناس سئو امکان اعمال تغییرات اساسی و تکنیکهای فنی، خارجی و داخلی سئو را میدهد. پوسته هم ظاهر و بخشی است که مخاطب شما آن را میبیند و با آن در لحظات اول ارتباط اولیه را برقرار میکند.
قبلا مفصل در مقاله “رابطه بین تجربه کاربری و سئو” در مورد وابستگی این دو بخش صحبت کردهایم. اما در این بخش هم لازم است دوباره به صورت کوتاه آن را بررسی کنیم.
به طور کلی فاکتورهای زیادی وجود دارند که میتوانند روی هر دو بخش اثرگذار باشند. هر کدام از این فاکتورها باعث ایجاد تغییراتی در نحوه کرول کردن و بازدید صفحات میشوند. این فاکتورها عبارتند از:
1. ممکن است سرعت بارگذاری صفحات سایت کاهش پیدا کند.
موضوع سایت و همچنین تم انتخابی شما تعیینکننده سرعت سایت شما هستند. موضوع سایت شما مشخص میکند که چه تعداد از بازدیدهای سایت شما به اسکریپت تبدیل میشود. به همین دلیل هم تغییر قالب سایت شما میتواند سرعت صفحات را کاهش یا افزایش دهد.
اینکه شما هدف اصلی سایت خود را پیدا کنید و موضوعی را انتخاب نمایید که تا حد زیادی برای بارگزاری آن نیاز به اعمال سیستمهای خاصی نباشد، یک قاعده کلی در انتخاب قالب سایت است.
برای توضیح بیشتر باید بگوییم که اگر موضوعات انتخابی شما نیاز به افزونهها یا سفارشیسازی صفحات داشته باشند، عموما زمان بارگذاری صفحه افزایش پیدا میکند. حتی ممکن است این سفارشیسازیها با تم کلی شما ناسازگار باشد و باعث کند شدن شدید طرح زمینه فعلی شما شوند. پیشنهاد ما این است که قبل از اعمال تغییرات، از یک کارشناس سئو تکنیکال پرس و جو کنید و با تجربهی یک فرد حرفهای تم سایت خود را عوض کنید.
2. ممکن است طراحی و UX سایت شما بدتر شود.
قالب وردپرس شما، روی یکی از مهمترین و قویترین فاکتورهای مدرن سئو سایت، یعنی طراحی و ساختار سایت شما اثرگذار است. از بعد روانشناسی، استفاده از موضوع و طراحی شرایطی که شما را راضی میکند، باعث میشود مزهی لذت زیر دندانتان برود و به راحتی از سایتی که فرآیند کوتاه و سادهای دارد استفاده کنید.
اما چیزی که بسیار مهم تلقی میشود، دیدگاه کاربران شما نسبت به طراحی سایت است. تجربه کاربری در نرخ تبدیل و سئو موثر واقع میشود، بنابراین ممکن است انتخاب یک قالب اشتباه سایت، سئو را بهبود ببخشد یا رو به نابودی ببرد.
تقریبا در تمام موارد، زمانی که موضوع و ساختار یک سایت تغییر میکند، باعث سردرگم شدن کاربران در ابتدای کار میشود. این سردرگمی تا زمانی که دوباره به این ساختار جدید عادت کنند. این یک واکنش ذهنی از طرف مخاطب است و نمیتوانیم از قبل چیزی را دقیق پیشبینی کنیم.
برخی عوامل عینی هم وجود دارند که میتوانید قبل از تصمیمگیری در مورد ایجاد تغییرات، ساختار سایت خود را به طور موثر آنالیز کنید. برای این کار میتوانید نکات اساسی و موثر در UX را بررسی کنید.
بیشتر بدانید: سئو چیست؟
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0